Home » Spar penger til kulturopplevelser

Spar penger til kulturopplevelser

Det blir stadig dyrere å gå på konserter eller å nyte andre kulturtilbud. Så hvordan kan du spare penger slik at du fremdeles kan nyte kulturopplevelser? 

Det er dyrt å leve i dag, alt koster tross alt penger. Men det finnes mange gode råd for hvordan du skal kunne klare å leve billig og dermed ha mulighet til å unne deg noen ting du ønsker deg etter hvert som lommeboka tillater der. Her får du noen tips til hvordan du kan spare penger.

Handle mat?

Uten mat og drikke, duger helten ikke. Mat og drikke må vi alle ha, men dette kan gjøres veldig billig om du følger våre tips. For eksempel kan du kjøpe basisvarene i billigmerker som for eksempel First Price eller Rema 1000 sitt merke. Da minsker utgiftene dine på matposten ganske mye. Følg hele tiden med på tilbudskataloger og sånn ettersom du kan finne produkter opp til 40% med jevne mellomrom. For eksempel dopapir eller taco. Planlegg gjerne måltidene dine, men vær fleksibel ettersom du kan finne matvarer opptil 50% billigere dagene de går ut på dato.

Countrybandet Tumblin Dice

Handle på nett

Det å handle på nett blir stadig mer vanlig. Det betyr at du kan spare gode penger på ting som klær, møbler og forskjellige tjenester som bank, forsikring og mobil. De fleste tilbyr i dag gode tilbud som bare er tilgjengelig på nettet. Du kan også se om det er tilgjengelige rabattkoder på steder som for eksempel Rabattkodnorge.com. Disse kodene kan gi deg gode rabatter og da gjerne i tillegg til andre rabatter, for eksempel hos Expedia:

Som verdens største reisebyrå på nett er Expedia den ultimate løsningen for både reisende såvel som affiliate partnere. Expedia har allerede 75 millioner unike besøkende på sine sider hver måned, og med din hjelp kan dette tallet økes ytterliger.

Når det kommer til å handle tjenester på nett finnes det mange gode sider hvor du kan sammenligne priser slik at du sikrer deg de mest gunstige betingelsene på for eksempel huslån, billån og forsikring. Det lønner seg å sjekke dette!