Home » Dyrk frem sangeren

Dyrk frem sangeren

Om du liker country er sjansen stor for at du er glad i å synge også, ikke bare lytte. Visste du for eksempel at det å synge slipper løs endorfiner i hjernen så du blir i godt humør av det? Selvfølgelig er det avhengig av hva du hører på, det må være noe som fenger akkurat deg.

En som liker å høre på Faith Hill eller Shania Twain vil nok ikke få samme uttelling om man setter på Aviici eller David Guetta og omvendt. Det er i hvertfall dette forskning på emnet oppe i Nord-Norge, sier.

Dermed vil det vel også være logisk å konkludere med at om man da lager musikk eller synger selv, så får man samme opplevelsene, ikke sant? Tenk å få mulighet til å dele den opplevelsen med noen også?

Det er jo fullt mulig! I dag er det sangterapeuter av forskjellige skoler over alt, og man kan faktisk også gi bort et gavekort på musikktimer, sangtimer og cd-innspilling. Riktignok koster det en del, så det er greit å vite om vedkommende er klar til å være med på en sånn opplevelse. Om de er det, er det få ting som gleder dem mer! Et av stedene du kan kjøpe gavekort på dette er youwish.no, hvor det finnes mange spennende tilbud.

Oppdag din indre sangstemme

Kanskje du eller noen du kjenner er veldig nysgjerrige på hvor de ligger ann med tanke på sangstemme, om de har en liggende der eller om rutene vil knuse om de prøver seg? Da kan dette være et godt sted å starte! På dette kurset lærer du alt fra riktig mikrofonbruk til hvordan du best kan utvikle stemmen på en sunn og hensiktsmessig måte. Visste du at det å beherske sang også kan være med å gi bedre selvtillit?

Det  å lære å synge er spennende og du jobber sammen med en sangpedagog ut i fra ditt ståsted. Du vil få en verktøykasse med teknikker som gjør det lettere  bli bedre å synge.

Instrument og sang, er lik magi

Kanskje sangstemmen er velutviklet og du eller noen du kejnner er på jakt etter en ny utfordring? Da er det bare å kaste seg på kurset ”lær å spille en sang” som også er å finne på youwish.no. Her kan du velge mellom gitar og piano og du lærer å spille en hel sang fra begynnelse til slutt, selvsagt alt etter evner. Etter kurset kan du imponere i et bryllup eller andre sosiale sammenhenger. Kanskje du til og med velger å ta det hele et skritt videre?

CD-innspilling

Deb ultimate avslutning på å utforske sangstemmen og teste hvorvidt talentet er til stede er å spille inn en demo. Skal du for eksempel ha en sjanse i musikkbransjen må du ha en demo å vise til. Her kommer du til studio og blir møtt av dyktige musikere og produsenter som hjelper deg med å lage en innspilling av din låt. Du får en demo med høy kvalitet, som du får ta med deg hjem på CD.

Musikkstudio